O nama

Image

Smješten u nekadašnjem Domu kulture, Hotel i restoran Conte se nalazi na samoj obali mora, na glavnom gradskom trgu u Perastu i ima status objekta od istorijskog značaja.

Restoran sadrži dvije kamene sale za ručavanje za 120 osoba, terasu na moru za 120 osoba i terasu na glavnom gradskom trgu za 200 osoba. Restoran je specijalizovan za lokalna i mediteranska jela, a koristi lokalne sastojke za pripremu obroka. Pored a la carte ponude, postoji i set menija i paketa pića posebno osmišljenih za agencijske grupe i svadbene proslave. Restoran pruža usluge keteringa na ostrvu i bilo kojoj lokaciji u gradu Perastu.

Hotel nudi elegantno uređene sobe i apartmane sa jedinstvenim pogledom na peraška ostrva. Lokalni autobusi staju pored hotela Conte, dok je supermarket udaljen samo 50 metara. Do pješčane i kamenom popločane plaže sa barom i sportskim sadržajima stiže se za 4 minuta hoda. Hotel sadrži 30 soba i apartmana opremljenih sa klima-uređajem, sefom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Aerodrom Tivat je udaljen 25 km od hotela. Aerodrom Dubrovnik se nalazi na 75 km, a Aerodrom Podgorica na 95 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Molimo naše goste da eventuane primjedbe ili pohvale na rad hotela i restorana upute na e-mail adresu menadžera: darko.kasalica@t-com.me 

Hvala Vam što ste izdvojili vrijeme da posjetite našu web stranicu.