O restoranu


Restoran i Vinski bar Conte se nalazi na obali mora, na glavnom gradskom trgu u Perastu. Specijalizovan je za finu tradicionalnu kuhinju sa posebnim fokusom na kvalitet namirnica i besprekornost usluge. Enterijer je autentično bokeški, u kamenu i drvetu.

Naša vinska karta sadrži preko 100 pažljivo odabranih vina, kako od malih proizvođača iz regiona tako i vina iz cijelog svijeta. U ponudi je uvijek najmanje 12 vina na čašu (pjenušavih, bijelih, rose i crvenih). Konobar će sa zadovoljstvom predstaviti ponudu naše vinske karte i pomoći sa uparivanjem vina i jela.

Restoranska terasa na glavnom gradskom trgu-pjaci, okružena raskošnim baroknim građevinama, omogućava gostu da doživi Perast onakvim kakav je nekada bio. Raspolaže sa 80 mjesta, sa mogućnošću proširenja do 250 mjesta. Izuzetno je atraktivna za svadbene proslave.

Restoranska terasa na moru, sa omamljujućim pogledom na zaliv sa jedne i monumentalnu arhitekturu Perasta sa druge strane, raspolaže sa 120 mjesta.

Dvije unutrašnje sale, autentično uređene u kamenu i drvetu, uz tradicionalnu bokešku dekoraciju, raspolažu sa 120-140 mjesta.

Restoran ima prilaz sa kopna i s mora uz mogućnost vezivanja jahti. Pružamo usluge keteringa na brodu i svim lokacijama u Boki kotorskoj.

Specijalizovani smo i za agencijske grupe i na upit možemo dostaviti ponudu agencijskih menija i paketa pića.